Magazin > VIP
27218 ogledov

Meghan Markle noseča? Izbor plašča preseneča!

meghan markle Instagram
Že nekaj časa se šušlja, da je vojvodinja noseča.

Princ Harry se je želel v Londonu na slovesnosti pokloniti padlim vojakom, a ga je palača zavrnila, zato sta se z Meghan junakom poklonila na pokopališču National Cemetery v Los Angelesu.

Vse oči so bile uprte v Meghan, ki smo jo lahko po dolgem času spet videli od glave do pet. Fotografije para je posnel Lee Morgan.
Meghan je nosila plašč oblikovalca Brandona Maxwella, ki stane dobrih 3500 evrov. Popestrila ga je s širokim pasom (250 evrov), ki je poskrbel, da je v ospredju sredina Meghaninega telesa. Da se je Meghan odločila za takšen stil, ki bo verjetno poskrbel za nove govorice, preseneča, saj se že nekaj časa šušlja, da je vojvodinja v veselem pričakovanju. Pod drobnogledom bo zagotovo posnetek, na katerem je lepotica fotografirana od strani.

O novi nosečnosti se je prvič začelo namigovati konec septembra, ko so komentatorji po objavi spletne konference opazili, da ima vojvodinja "tisti posebni žar“. Pretekli teden pa sta znana zakonca na ogenj prilila novo olje, saj se je razvedelo, da sta termin na sodišču, ki bi moral biti januarja, prestavila na oktober. Zakaj, nista razkrila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on

Komentarjev 2
  • Ender3 18:17 10.november 2020.

    Huda novica za bedne medije!!. Koga le to zanima.?

  • kapibara1 15:24 10.november 2020.

    Pa koga še briga ta njena nosečnost..? razen dehca..