Kevin Federline bo že petič očka

Foto: Žurnal24 Za pet mesecev nosečo Victorio bo to prvi otrok. (Foto: Flynet) Foto: Žurnal24 Kevin Federline Victoria Prince Foto: Žurnal24 Kevin Federline Victoria Prince Foto: Žurnal24 Kevin Federline Victoria Prince Foto: Žurnal24 Kevin in Victoria bosta deklico povila poleti. (Foto: Flynet) Foto: Žurnal24 Kevin Federline Victoria Prince Foto: Žurnal24 Kevin Federline Victoria Prince
Kevin Federline s svojo partnerko Victorio Prince pričakuje njunega prvega otroka. Iz prejšnjih zvez ima Kevin že štiri otroke.
Oglej si celoten članek

Nekdanji plesalec Kevin Federline, javnosti bolj znan kot nekdanji mož Britney Spears, s svojo partnerko Victorio Prince letos poleti pričakuje njunega prvega otroka.

Za Kevina, ki je že oče štiriletnega Jaydena in leto starejšega Prestona, ki ju ima z bivšo ženo, pop zvezdnico Britney Spears ter šestletnega Kaleba in osemletne Kori, ki mu ju je rodila nekdanja punca Shar Jackson, bo to že peti otrok.

33-letni Kevin in pet let mlajša Victoria, nekdanja profesionalna odbojkarica, sta skupaj več kot dve leti.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.