Kevin Spacey: Objavili fotografije intimnih trenutkov z mladim modelom

Foto: Profimedia kevin spacey Foto: Profimedia kevin spacey Foto: Profimedia kevin spacey Foto: Profimedia kevin spacey Foto: Profimedia kevin spacey Foto: Profimedia kevin spacey Foto: Profimedia kevin spacey Foto: Profimedia kevin spacey Foto: Profimedia kevin spacey Foto: Profimedia kevin spacey
Fotografije so bile posnete v javnem parku.
Oglej si celoten članek

V javnosti so se spet pojavile fotografije Kevina Spaceyja, ki so jih tabloidi prvič objavili leta 2000, dan pred podelitvijo oskarjev, ko je dobil zlatega kipca za vlogo v filmu Lepota po ameriško.

Na posnetkih igralec v parku uživa v družbi mladeniča, ki je bil takrat star 21 let, kar 20 let mlajši od zvezdnika. Moška se na fotografijah objemata, božata in masirata, igralec pa je svojo glavo položil celo v naročje svojega spremljevalca. Fotografije so sprožile ugibanje o igralčevi spolni usmerjenosti, a Spacey je takrat še zagotavljal, da je heteroseksualec, 29. oktobra letos, ko se je razvedelo, da je spolno nadlegoval najstnike, pa je priznal, da ljubi moške.

Po tem, ko se je javilo še več moških, ki trdijo, da jih je oskarjevec poskušal zlorabiti, se je Spacey podal na zdravljenje. Njegovi karieri pa verjetno tudi to ne bo več pomagalo ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.