Magazin > VIP
8802 ogledov

Kevin Spacey: Objavili fotografije intimnih trenutkov z mladim modelom

kevin spacey
1/10
Fotografije so bile posnete v javnem parku.

V javnosti so se spet pojavile fotografije Kevina Spaceyja, ki so jih tabloidi prvič objavili leta 2000, dan pred podelitvijo oskarjev, ko je dobil zlatega kipca za vlogo v filmu Lepota po ameriško.

Na posnetkih igralec v parku uživa v družbi mladeniča, ki je bil takrat star 21 let, kar 20 let mlajši od zvezdnika. Moška se na fotografijah objemata, božata in masirata, igralec pa je svojo glavo položil celo v naročje svojega spremljevalca. Fotografije so sprožile ugibanje o igralčevi spolni usmerjenosti, a Spacey je takrat še zagotavljal, da je heteroseksualec, 29. oktobra letos, ko se je razvedelo, da je spolno nadlegoval najstnike, pa je priznal, da ljubi moške.

Po tem, ko se je javilo še več moških, ki trdijo, da jih je oskarjevec poskušal zlorabiti, se je Spacey podal na zdravljenje. Njegovi karieri pa verjetno tudi to ne bo več pomagalo ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.