Magazin > VIP
4532 ogledov

Nadlegoval 14-letnika? Kevin Spacey priznal, da je gej

Kevin Spacey
Zvezdnika obtožil spolnega nadlegovanja.

Kevin Spacey se je javno opravičil, po tem ko ga je Anthony Rapp obtožil spolnega nadlegovanja. Zvezdnik naj bi se nad njim znesel pred tridesetimi leti, ko je ta imel le 14 let, piše Daily Mail.

Poleg tega, da se je opravičil, je prvič javno priznal, da je homoseksualec. Kevin je povedal, da je bil ob zgodbi iz leta 1986, ki jo je dal v medije Anthony, popolnoma zgrožen in da se tega večera sicer ne spomni. "Iskreno, ne spomnim se tega srečanja. Zdaj je to že 30 let stara zgodba," je povedal 58-letnik: "Ampak, če sem se obnašal, kot je on to opisal, se mu iskreno opravičujem za nekaj, kar mislim, da je moralo biti obnašanje hudo pijanega človeka."

Anthony Rapp | Avtor: Profimedia Profimedia
Rapp, ki je igral v Star Trek: Discovery, je povedla, da se je incident zgodil, ko ga je Spacey leta 1986 povabil na zabavo v njegovo stanovanje. Zdaj 46-letni igralec je povedal, da mu je na zabav postalo dolgčas, zato je šel v sobo in tam gledal televizijo. V sobo je prišel Kevin, ki je bil, kot se mu je takrat zdelo, precej pijan: "Kakor se mi je zdelo, je bil zelo pijan. Poskušal me je zapeljati." Anthony je povedal, da se je zvezdnik takrat popolnoma pijan ulegel nanj na postelji, ta pa ga je odrinil od sebe in zbežal v kopalnico, preden je zapustil zabavo.

"Še danes, toliko let po tem, ne morem zbrati svojih misli, kaj se je v resnici dogajalo. Želodec se mi obrne, ko samo pomislim na to," je še povedal Anthony.

Poleg tega, da se je Kevin iskreno opravičil Anthonyju je povedal še: "Ta zgodba mi je vlila pogum, da povem še nekaj o svojem življenju. Vem, da o meni krožijo različne zgodbe in da jih je še več zato, ker skrbno varujem svojo zasebnost. Tisti, ki ste mi resnično blizu, veste, da sem v življenju bil v zvezi tako z moškimi kot tudi z ženskami. Celo življenje sem ljubil in se romantično zapletal z moškimi, zato sem odločen, da bom svoje življenje živel kot homoseksualec."

Komentarjev 3
  • kapibara1 05:52 31.oktober 2017.

    Kaj ? Letos priznal, kar se je vedelo že desetletja

  • e3a270401251128a99dad64d634a7bfcbc51c7a5 16:25 30.oktober 2017.

    Ok zanima me neki. Kao zgodilo se je pred 30 leti, Anthony Rapp je sedaj star 46, pred 30 pa naj bi bil 14?? To mi ne gre skupi no. No je pa res napisana letnica 86, kar pomeni, da ...prikaži več je bilo to pred 31 leti, kar pa še vedno pomeni, da je bil Rapp takrat star 15. Ne zagovarjam nič drugega kot pa malo več pozornosti in natančnosti pri prepisovanju člankov z drugih portalov prosim ;)

  • Tine123 12:26 30.oktober 2017.

    Peder , kot večina slovenskih levičarskih hipijev.