Magazin > VIP
106 ogledov

Spacey odraščal z nacističnim očetom

Kevin Spacey Profimedias
Ameriški igralec, ki je eden bolj talentiranih igralec in ki se nenehno posveča humanitarnosti, je medijem razkril temačno zgodbo o očetu, ki je simpatiziral s Hitlerjem.

Kevin Spacey je odraščal v izjemno težkih okoliščinah, saj je njegov oče simpatiziral s Hitlerjem in nenehno poudarjal, da so ideje nacističnega vodje izjemne in navdušujoče. Thomas Geoffrey Fowler, igralčev oče, je imel željo postati pisatelj, a mu to ni uspelo. Njegov glavni hobi je bilo zbiranje nacističnih predmetov, poleg tega pa je nenehno poudarjal, da se holokavst v resnici nikoli ni zgodil in da so to le medijske zgodbe, ki napihujejo realnost.

Kevinov brat Randall Fowler je pred nekaj meseci za ameriško televizijo Fox povedal, da ga je oče tudi spolno zlorabljal. Po njegovih besedah je zlorabljal vse, samo Kevina ne, a nihče ne ve zakaj. Očitno je, zakaj se je igralec odločil spremeniti priimek in zapustiti domače okolje. Spacey je namreč dekliškni priimek Kevinove mame.

Sicer je Spacey zelo zaseben zvezdnik, a očitno je prišel do zaključka, da je čas, da grozljivo zgodbo deli s svojimi oboževalci.

Igralčev oče je svojo naklonjenost Hitlerju dokazoval tudi s svojo podobo, saj že na prvi pogled spominja na nacističnega vodjo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.