Magazin > Film & Glasba & TV
37 ogledov

Spacey bo napadel v COD

Žurnal24 main
Nova izdaja igre z igralcem Kevinom Spaceyjem.

Ena od najbolje prodajanih videoiger Call of Duty, ki je prvič izšla leta 2003 in je bila v prvih treh izdajah postavljena v obdobje 2. svetovne vojne, po letu 2007 pa se je preselila v prihodnost, bo 4. novembra dočakala novo nadaljevanje.

Napovednik igre Call of Duty: Advanced Warfare, ki jo za Microsoftovo konzolo Xbox One pripravljata Activision in Sledgehammer Games, ljubiteljev priljubljene franšize ni navdušil samo z grafiko, ampak tudi z angažiranjem Kevina Spaceyja, ki bo v igri odigral glavnega negativca. Igralec, ki v zadnjih dveh letih navdušuje v politični seriji Hiša iz kart, bo v igri, ki jo Activision napoveduje kot začetek novega obdobja za franšizo, upodobil vodjo zasebne vojne korporacije, ki napade Združene države Amerike, in rad dela po motu, da o tem, kdo ima prav, odloča moč, ne ideje.

Spacey sicer ni prvi zvezdnik, ki se je pojavil v Call of Duty, saj je to storil že raper Snoop Dogg v Call of Duty: Ghosts, vendar pa je v nasprotju z igralcem nastopil zgolj v vlogi naratorja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.