Magazin > VIP
24188 ogledov

Škandal odnesel priljubljeno serijo

Podelitev nagrad Laureus - Kevin Spacey Žurnal24 main
Po šesti sezoni je konec!

Dan po tem, ko je po svetu zaokrožila vest, da naj bi Kevin Spacey spolno nadlegoval mladoletnika, je Netflix sporočil, da ukinja serijo Hiša iz kart.

Igralec Anthony Rapp trdi, da ga je zvezdnik poskušal zapeljati, ko mu je bilo 14 let. Spacey, ki je bi tistega večera vinjen, ga je povabil na zabavo v svojem stanovanju, nato pa se je ulegel nanj. Zvezdnik je včeraj v sporočilu za javnost zapisal, da se tega dogodka ne spominja, se pa Rappu kljub temu opravičuje za neprimerno obnašanje. Obenem je še razkril, da ljubi moške. Po Raapovi izpovedi se je oglasila še televizijska voditeljica Heather Unruh, ki pravi, da je Spacey spolno napadel tudi nekoga, ki ji je zelo blizu, govori pa se tudi, da je igralec leta 2013 na televizijskem festivalu na Škotskem v javnem stranišču napadel nekega pisca, ki ga je odrinil in zbežal.

Več virov sicer pravi, da se je Netflix že pred škandalom odločil, da bo ukinil serijo, kljub temu pa je čas, ki si ga je ponudnik televizijskih vsebin izbral za razglasitev novice, dvignil veliko prahu. "Media Rights Capital in Netflix sta zaradi novice o Kevinu Spaceyju zaskrbljena. Zaradi tega so se odgovorni obeh družb v Baltimorju sestali s člani ekipe in igralci in jim izrazili podporo, da bi se še naprej počutili varne. Kevin Spacey se trenutno, tako kot je bilo načrtovano, ne nahaja na prizorišču snemanja,“ je povedala tiskovna predstavnica Netflixa.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.