Magazin > VIP
2115 ogledov

Kevin Spacey v prisotnosti tega zvezdnika otipaval njegovega sina

Kevin Spacey
Na vidiku nove obtožbe.

Harry Dreyfuss, sin igralca Richarda Dreyfussa, je za ameriške medije povedal, da je Kevin Spacey nadlegoval tudi njega. Kot je Harry povedal za BuzzFeed naj bi se dogajanje odvijalo v Kevinovem stanovanju v Londonu, kjer sta Spacey in Harryjev oče Richard vadila dialoge za igro Complicit.

"Zgodilo se je nekega večera, ko smo bili jaz, Kevin in oče sami v Kevinovem stanovanju. Oče ni videl in tudi povedal mu nisem več let po tem, ko se je to zgodilo. Kevin je vedel, da me lahko otipava v pričo mojega očeta in da ne bom nič rekel. Vedel je, da ne bom zbral poguma. In ga nisem," je povedal zdaj 27-letni Harry.

Richard Dreyfuss | Avtor: Profimedia Profimedia

27-letnik je povedal, da se je namenoma presedel, da bi Spacey nehal z otipavanjem, a mu je ta sledil. Najprej ga je držal za stegno, nato pa roko premaknil na njegovo spolovilo. Harry pravi, da očetu ni želel povedati za incident, saj ni želel ogroziti njune igre, na katero sta se pripravljala. "Nikoli nisem niti pomislil, da bi jaz Kevina zanimal. Bil je moj heroj, očetov šef, kar seveda niso bile kategorije človeka, ki bi me lahko spolno nadlegoval. Takrat sem sam pri sebi misli, da se to zagotovo ne dogaja, saj sva bila vendar v isti sobi z mojim očetom."

Richard Dreyfuss, ki je za nadlegovanje prvič izvedel pred petimi leti, je po tem, ko je Harry spregovoril javno, na Twitter zapisal: "Svojega sina Harryja imam tako rad, da niti opisati ne morem. Tako zelo sem ponosen nanj."

Spacey je Harryjeve obtožbe prek svojega odvetnika odločno zanikal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice