Magazin > VIP
1801 ogledov

Nove obtožbe v Hollywoodu: Dustin Hoffman nadlegoval 17-letnico

Dustin Hoffman Profimedias
Najprej producent Harvey Weinstein, nato igralec Kevin Spacey, zdaj Dustin Hoffman in režiser Brett Ratner.

Pripravnica Anna Graham Hunter, ki je sodelovala pri snemanju filma Smrt trgovskega potnika iz leta 1985, je igralca Dustina Hoffmana obtožila spolnega nadlegovanja. "Prosil me je, če mu lahko zmasiram stopala, kar sem tudi naredila. Odkrito me je osvajal, me grabil za zadnjico in z mano nenehno govoril o seksu," je za Hollywood Reporter povedala Anna.

Dustin jo je poklical v svojo prikolico, da mu naroči hrano, češ da je bil lačen. Ob tem pa ji je rekel: "Rad imam trdo kuhana jajca in mehko kuhani klitoris. Vsi so se smejali, jaz pa sem ostala brez besed. Odšla sem v kopalnico in se zjokala."

Anna, ki je pri snemanju filma sodelovala kot pripravnica, je o nadlegovanju pisala dnevnik, ki ga je kasneje dala svoji sestri. "Danes sem šla mimo njegove limuzine. Štirikrat me je zgrabil za zadnjico in vsakič sem ga udarila po roki ter ga obtožila, da je perverzni starček," je zapisala Ana, ki je takrat imela 17 let, legendarni igralec pa 48 let. Sodelavci so ji predlagali, da potrpi, saj so želeli, da bi produkcija filma potekala nemoteno: "Danes imam 49 let in dojemam, da je to, kar je počel Dustin, v Hollywoodu normalno. On je bil predator, jaz pa otrok in to je bilo spolno nadlegovanje."

Igralec se je na Annine obtožbe takoj odzval in s pomočjo svojega predstavnika za medije sporočil: "Spoštujem ženske in zaradi svojih dejanj se počutim grozno. Žal mi je. To ni odraz moje osebnosti."

Brett Ratner | Avtor: Profimedia Profimedia

Olivia Munn | Avtor: Profimedia Profimedia
Poleg Hoffmana pa se z obtožbami sooča tudi režiser Brett Ratner. Javile so se štiri igralke, med njimi tudi Olivia Munn, ki je povedala, da je režiser, ko je bila ta šele na začetku svoje filmske kariere v njegovi prikolici mastrubiral pred njo. Jamie Ray Newman je povedala, da je nekoč letela z njim in na letalu sedela ob njem. "Komaj sem čakala, da se bova pogovarjala o filmih, on pa mi je podrobno razlagal, kako bi me oralno zadovoljil, češ da je odvisen od tega ter kazal gole fotografije svojega dekleta," je povedala 39-letnica. Ratner je bil takrat v zvezi s Sereno Williams.

Režiser je preko svojega odvetnika sporočil, da so zgodbe izmišljene in da se to ni zgodilo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice