Magazin > VIP
4339 ogledov

Weinstein bi na zabavi Naomi Campbell skoraj umrl

Weinstein, campbell
Nekdanji šofer producenta Harveyja Weinsteina bi na zabavi, ki jo je priredila manekenka Naomi Campbell, skoraj umrl.

Mickael Chemloul je slavnega producenta, ki ga je več žensk obtožilo spolnega nadlegovanja, nekatere celo pravijo, da jih je posilil, po jugu Francije prevažal med leti 2008 in 2013. Tamkajšnji lokalni prebivalci naj bi Weinsteinu nadeli vzdevek "prašič“, ker se je veliko "potil in krulil“.

Pa tudi jedel naj bi kot prašič. Chemloul se spominja, da se je zvezdnik na zabavi manekenke Naomi Campbell tako najedel, da bi skoraj umrl. Weinstein je bil pred tem na operaciji, med katero so mu s trakom zmanjšali želodec. Na to je očitno pozabil in se tako "napokal“, da se je začel dušiti. Šofer pravi, da je imel producent srečo, da je bil v bližini kirurg, ki je zrahljal ta trak, tako da je hrana lahko zdrsnila nižje. "Povedal mi je, da bi Harvey umrl v roku 30 minut, če mu ne bi pomagal,“ je dejal Chemloul, ki se spominja tudi mladenke, ki je Weinsteina na zadnjih sedežih avtomobila prosila, naj ji ne stori nič žalega. "Bila je stara med 25 in 30 let in očitno je bilo, da je preveč spila. Takšen prizor sem videl že večkrat, kljub temu sem bil šokiral, ko sem v avtu slišal, da ga je prosila, naj je ne prizadene.“ Šofer še trdi, da je Harveyja in mladenko odpeljal v hotel, kjer se je zvezdnik z njo zabaval do jutranjih ur, medtem ko je njegova žena spala v drugi sobi. Zanj je nehal delati leta 2013, ko ga je Weinstein napadel, ker je prišlo do nesporazuma glede lokacije, na kateri sta producenta čakali dve prostitutki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.