Khloe Kardashian in Lamar Odom preklicala ločitev

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Khloe Kardashian in Lamar Odom sta ustavila ločitveni postopek.
Oglej si celoten članek

Bosta Khloe Kardashian in Lamar Odom ljubezni dala še eno priložnost? Iz ZDA prihajajo spodbudne novice. Zvezdnika sta namreč ustavila ločitveni postopek. "Sta v občutljivem in težkem obdobju, zato je trenutno najbolj pametno, da se izogibata večjim odločitvam in vse ustavita. In to je Khloe tudi storila,“ je vir povedal CNN.

Khloe je, takoj ko je izvedela, da Lamar leži v bolnišnici, pohitela v Las Vegas, kjer je vsak dan bdela ob njegovi postelji in se z zdravniki dogovarjala o njegovem zdravljenju. Ker je njegova žena, je bila ona tista, ki je sprejemala vse odločitve.

Khloe in Lamar sta se poročila leta 2009, ko sta se poznala šele en mesec. Zakon je začel razpadati leta 2013, potem ko so Lamarja zaradi vožnje pod vplivom alkohola aretirali. Lamar se je vpisal v kliniko za odvajanje, kjer pa je zdržal le en dan. Mesec dni pozneje je Khloe vložila ločitvene dokumente, ki pa sta jih podpisala šele letos, sodišče pa jih še ni potrdilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.