Magazin > VIP
5 ogledov

Khloe Kardashian in Lamar Odom preklicala ločitev

Khloe Kardashian Lamar Odom FameFlynet
Khloe Kardashian in Lamar Odom sta ustavila ločitveni postopek.

Bosta Khloe Kardashian in Lamar Odom ljubezni dala še eno priložnost? Iz ZDA prihajajo spodbudne novice. Zvezdnika sta namreč ustavila ločitveni postopek. "Sta v občutljivem in težkem obdobju, zato je trenutno najbolj pametno, da se izogibata večjim odločitvam in vse ustavita. In to je Khloe tudi storila,“ je vir povedal CNN.

Khloe je, takoj ko je izvedela, da Lamar leži v bolnišnici, pohitela v Las Vegas, kjer je vsak dan bdela ob njegovi postelji in se z zdravniki dogovarjala o njegovem zdravljenju. Ker je njegova žena, je bila ona tista, ki je sprejemala vse odločitve.

Khloe in Lamar sta se poročila leta 2009, ko sta se poznala šele en mesec. Zakon je začel razpadati leta 2013, potem ko so Lamarja zaradi vožnje pod vplivom alkohola aretirali. Lamar se je vpisal v kliniko za odvajanje, kjer pa je zdržal le en dan. Mesec dni pozneje je Khloe vložila ločitvene dokumente, ki pa sta jih podpisala šele letos, sodišče pa jih še ni potrdilo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.