Khloe Kardashian udarila karma

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Khloe Kardashian naj bi bila noseča.
Oglej si celoten članek

Khloe Kardashian, ki je lani vložila zahtevek za ločitev od Lamarja Odoma, naj bi bila noseča, in to z Lamarjem. "Khloe je družinskim članom že povedala za nosečnost in jih prosila, naj novico zadržijo zase. Njena mama Kris že načrtuje trenutek, ko bodo vest sporočili javnosti,“ piše MediaTakeOut.

Khloe je lani večkrat poudarila, da bi Lamarja rada čim prej pozabila. Bolečina, ki ji jo je zadal, je namreč še vedno zelo velika. Košarkar naj bi jemal droge in skakal čez plot. Številni zato pravijo, da je verjetnost, da je lepotička noseča z njim, zelo majhna. Obstajajo pa tudi viri, ki trdijo, da sta si zakonca še vedno zelo blizu. Tik pred začetkom ločitvenega postopka so ju ujeli na zmenkih.

Če vest drži in je Khloe res noseča z bivšim, je situacija nadvse bizarna. Par se je namreč zelo trudil imeti otroka. Hodila sta od ginekologa do ginekologa, a Khloe nikakor ni mogla zanositi. Skrivnostna so pota Gospodova …

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.