Magazin > VIP
41 ogledov

Khloe Kardashian udarila karma

Khloe Kardashian Lamar Odom FameFlynet
Khloe Kardashian naj bi bila noseča.

Khloe Kardashian, ki je lani vložila zahtevek za ločitev od Lamarja Odoma, naj bi bila noseča, in to z Lamarjem. "Khloe je družinskim članom že povedala za nosečnost in jih prosila, naj novico zadržijo zase. Njena mama Kris že načrtuje trenutek, ko bodo vest sporočili javnosti,“ piše MediaTakeOut.

Khloe je lani večkrat poudarila, da bi Lamarja rada čim prej pozabila. Bolečina, ki ji jo je zadal, je namreč še vedno zelo velika. Košarkar naj bi jemal droge in skakal čez plot. Številni zato pravijo, da je verjetnost, da je lepotička noseča z njim, zelo majhna. Obstajajo pa tudi viri, ki trdijo, da sta si zakonca še vedno zelo blizu. Tik pred začetkom ločitvenega postopka so ju ujeli na zmenkih.

Če vest drži in je Khloe res noseča z bivšim, je situacija nadvse bizarna. Par se je namreč zelo trudil imeti otroka. Hodila sta od ginekologa do ginekologa, a Khloe nikakor ni mogla zanositi. Skrivnostna so pota Gospodova …

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.