Kickboks ja, Playboy ne

Foto: Žurnal24 Vsestranska Nadja je ena od najbolj zaželenih deklet v Sloveniji.
Naša najbolj znana Ukrajinka Nadja Bičkova je povedala, da se ne bi slekla za Playboy, sicer pa se je na novo podala tudi v borilne športe.
Oglej si celoten članek

Plesalka, televizijska voditeljica, misica in sploh ena od najbolj zaželenih deklet pri nas Nadja Bičkova je povsod, kjerkoli se pojavi, deležna veliko poželjivih in zavistnih pogledov. Prav zato se mnogi sprašujejo, ali bo lepotica kdaj pristala na naslovnici našega Playboya. Nadja pravi, da se to ne bo zgodilo. "Povejte mi, kaj sploh dosežeš s tem, ko odvržeš oblačila v Sloveniji. Že tako ali tako se vsi poznamo med sabo. V tem ne vidim dovolj velikega izziva. Ne rečem, da se ne bi nekoč slekla mogoče za ameriški Playboy, ki ima res velik ugled in izide v ogromni nakladi. Poleg tega je honorar precej višji," je povedala simpatična svetlolaska. Sicer pa se je punca začela zanimati tudi za borilne športe, zato se je vpisala na treninge kickboksa. Ogrevanje lepotički ne povzroča veliko težav, saj je navajena napornih plesnih treningov, so pa zato težje vaje udarcev, ki so precej napornejši, kot so videti na prvi pogled. Sicer pa se bo zdaj lahko tudi sama branila pred vsiljivimi moškimi.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.