Magazin > VIP
37 ogledov

Kickboks ja, Playboy ne

Vsestranska Nadja je ena od najbolj zaželenih deklet v Sloveniji. Žurnal24 main
Naša najbolj znana Ukrajinka Nadja Bičkova je povedala, da se ne bi slekla za Playboy, sicer pa se je na novo podala tudi v borilne športe.

Plesalka, televizijska voditeljica, misica in sploh ena od najbolj zaželenih deklet pri nas Nadja Bičkova je povsod, kjerkoli se pojavi, deležna veliko poželjivih in zavistnih pogledov. Prav zato se mnogi sprašujejo, ali bo lepotica kdaj pristala na naslovnici našega Playboya. Nadja pravi, da se to ne bo zgodilo. "Povejte mi, kaj sploh dosežeš s tem, ko odvržeš oblačila v Sloveniji. Že tako ali tako se vsi poznamo med sabo. V tem ne vidim dovolj velikega izziva. Ne rečem, da se ne bi nekoč slekla mogoče za ameriški Playboy, ki ima res velik ugled in izide v ogromni nakladi. Poleg tega je honorar precej višji," je povedala simpatična svetlolaska. Sicer pa se je punca začela zanimati tudi za borilne športe, zato se je vpisala na treninge kickboksa. Ogrevanje lepotički ne povzroča veliko težav, saj je navajena napornih plesnih treningov, so pa zato težje vaje udarcev, ki so precej napornejši, kot so videti na prvi pogled. Sicer pa se bo zdaj lahko tudi sama branila pred vsiljivimi moškimi.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.