Kim ima bogato zbirko louboutink

Foto: FameFlynet Kim Kardashian Foto: FameFlynet Kim Kardashian Foto: FameFlynet Kim Kardashian Foto: FameFlynet Kim Kardashian Foto: FameFlynet Kim Kardashian Foto: FameFlynet Kim Kardashian Foto: FameFlynet Kim Kardashian Foto: FameFlynet Kim Kardashian Foto: FameFlynet Kim Kardashian
Resničnostna zvezdnica Kim Kardashian ima zavidanja vredno zbirko čevljev, med njimi pa je kar 224 parov čevljev Christiana Louboutina.
Oglej si celoten članek

Ja, lepo je biti Kim. Seksi zvezdnica živi sanje vsake ženske, saj je njena garderoba polna najboljših oblek in modnih dodatkov, še posebej pa se bohotijo police s čevlji, kjer prevladujejo louboutinke. Kim je zaljubljena vanje, zato tudi brez slabe vesti prizna, da ima doma lepo kolekcijo Christianovih modnih stvaritev: "Imam 224 parov louboutink, a za vse sem trdo delala," je za eno od izdaj revije Vogue povedala Kim in dodala: "Res je, rodila sem se bogata, a vse, kar imam danes, sem si prislužila sama. Hočem sporočiti mladim, da moraš verjeti vase in v svoje ideje, sicer se ne boš nikoli premaknil."

Čeprav je Kim uspešna podjetnica in je, zahvaljujoč svojemu modnemu okusu, prišla daleč, si želi preprostih stvari. Za omenjeno revijo je izdala, da si je zelo želela, da bi postala učiteljica ter da vsak večer pred spanjem moli. "Želim si, da bi lahko preživela več časa s svojim očetom ter da bi svojim oboževalcem lahko namenila več pozornosti."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.