Magazin > Lepota & telo
21 ogledov

Kim ima bogato zbirko louboutink

Kim Kardashian
1/9
FameFlynet
Resničnostna zvezdnica Kim Kardashian ima zavidanja vredno zbirko čevljev, med njimi pa je kar 224 parov čevljev Christiana Louboutina.

Ja, lepo je biti Kim. Seksi zvezdnica živi sanje vsake ženske, saj je njena garderoba polna najboljših oblek in modnih dodatkov, še posebej pa se bohotijo police s čevlji, kjer prevladujejo louboutinke. Kim je zaljubljena vanje, zato tudi brez slabe vesti prizna, da ima doma lepo kolekcijo Christianovih modnih stvaritev: "Imam 224 parov louboutink, a za vse sem trdo delala," je za eno od izdaj revije Vogue povedala Kim in dodala: "Res je, rodila sem se bogata, a vse, kar imam danes, sem si prislužila sama. Hočem sporočiti mladim, da moraš verjeti vase in v svoje ideje, sicer se ne boš nikoli premaknil."

Čeprav je Kim uspešna podjetnica in je, zahvaljujoč svojemu modnemu okusu, prišla daleč, si želi preprostih stvari. Za omenjeno revijo je izdala, da si je zelo želela, da bi postala učiteljica ter da vsak večer pred spanjem moli. "Želim si, da bi lahko preživela več časa s svojim očetom ter da bi svojim oboževalcem lahko namenila več pozornosti."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.