Kim in Kanye: Na prireditvi je počilo!

Foto: Profimedia kanye west, kim kardashian Foto: Profimedia kanye west, kim kardashian Foto: Profimedia kanye west, kim kardashian Foto: Profimedia kanye west, kim kardashian Foto: Profimedias kanye west, kim kardashian
Kim Kardashian se z moževim izborom ni strinjala, a je kljub temu popustila.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedias kanye west, kim kardashian Da Kanye West v hiši West-Kardashian sprejema vse modne odločitve, ni nič novega. Kim se je na moževo avtoritativno naravo že navadila, kar pa ne pomeni, da se z njim vedno strinja.

Nazadnje je med njima zaradi izbora oblačil počilo na prireditvi MET Gala, čeprav sta bila po izboru revije Vogue najlepši par na tem pomembnem modnem dogodku.

Kot poroča Radar, se je Kim glasno pritoževala nad tem, da je Kanye izbral srebrno Balmainovo kreacijo. "Čutila sem, da bodo vsi izbrali srebrno barvo. Kljub temu sem želela priti v tej obleki. Balmain je bil zame in za Kanyeja odličen izbor,“ je bila v pogovoru z novinarji diplomatska Kim, v zaodrju pa je menda počilo. "Besna je bila, ker jo je prisili, naj nosi to obleko,“ je povedal vir in dodal: "Zdi se, da se je naveličala Balmainovih oblek in tudi Kanyeja, ki odloča o vsem v njenem življenju.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.