Magazin > VIP
29 ogledov

Kim in Kanye: Na prireditvi je počilo!

kanye west, kim kardashian
1/5
Profimedias
Kim Kardashian se z moževim izborom ni strinjala, a je kljub temu popustila.

kanye west, kim kardashian | Avtor: Profimedias Profimedias
Da Kanye West v hiši West-Kardashian sprejema vse modne odločitve, ni nič novega. Kim se je na moževo avtoritativno naravo že navadila, kar pa ne pomeni, da se z njim vedno strinja.

Nazadnje je med njima zaradi izbora oblačil počilo na prireditvi MET Gala, čeprav sta bila po izboru revije Vogue najlepši par na tem pomembnem modnem dogodku.

Kot poroča Radar, se je Kim glasno pritoževala nad tem, da je Kanye izbral srebrno Balmainovo kreacijo. "Čutila sem, da bodo vsi izbrali srebrno barvo. Kljub temu sem želela priti v tej obleki. Balmain je bil zame in za Kanyeja odličen izbor,“ je bila v pogovoru z novinarji diplomatska Kim, v zaodrju pa je menda počilo. "Besna je bila, ker jo je prisili, naj nosi to obleko,“ je povedal vir in dodal: "Zdi se, da se je naveličala Balmainovih oblek in tudi Kanyeja, ki odloča o vsem v njenem življenju.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.