"Kim je sebična prasica"

Foto: Žurnal24 V javnosti prijateljice, v zasebnem življenju sovražnice. (Foto: Flynet/JLP)
Čeprav v javnosti delujejo kot najboljše prijateljice, sestre Kardashian v resnici le niso v tako dobrih odnosih.
Oglej si celoten članek

Khloe in Kourtney Kardashian sta namreč vse bolj ljubosumni na Kim, saj sta prepričani, da živita v njeni senci. Odnosi med njimi so se še bolj zaostrili ob odprtju njihovega tretjega butika v New Yorku, kjer je mlajša sestra Khloe Kim spravila v jok.

"Khloe jo je označila za sebično prasico, zato je Kim začela jokati in je zapustila trgovino. Poklicala je prijateljico, s katero je nato preživela ostanek večera in se ji potožila, da se počuti zapuščeno. Očitno je, da je njeni sestri obsedla zavist,“ je prepričan neimenovani vir.

Grdi pogledi med sestrami so se v butiki nadaljevali naslednji dan, saj sta Kourtney in Khloe svojo sestro izključili iz pogovora o načrtih. "Vsak njen predlog sta zavrnili z nasmehom. Kim je skušala povedati svoje mnenje, vendar sta se obnašali, kot da je ni tam," je še razkril vir. Poleg tega bi se morale vse tri zvečer udeležiti praznovanja otvoritve kluba, a je na zabavo prišla le Kim.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.