Magazin > VIP
28 ogledov

"Kim je sebična prasica"

V javnosti prijateljice, v zasebnem življenju sovražnice. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Čeprav v javnosti delujejo kot najboljše prijateljice, sestre Kardashian v resnici le niso v tako dobrih odnosih.

Khloe in Kourtney Kardashian sta namreč vse bolj ljubosumni na Kim, saj sta prepričani, da živita v njeni senci. Odnosi med njimi so se še bolj zaostrili ob odprtju njihovega tretjega butika v New Yorku, kjer je mlajša sestra Khloe Kim spravila v jok.

"Khloe jo je označila za sebično prasico, zato je Kim začela jokati in je zapustila trgovino. Poklicala je prijateljico, s katero je nato preživela ostanek večera in se ji potožila, da se počuti zapuščeno. Očitno je, da je njeni sestri obsedla zavist,“ je prepričan neimenovani vir.

Grdi pogledi med sestrami so se v butiki nadaljevali naslednji dan, saj sta Kourtney in Khloe svojo sestro izključili iz pogovora o načrtih. "Vsak njen predlog sta zavrnili z nasmehom. Kim je skušala povedati svoje mnenje, vendar sta se obnašali, kot da je ni tam," je še razkril vir. Poleg tega bi se morale vse tri zvečer udeležiti praznovanja otvoritve kluba, a je na zabavo prišla le Kim.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.