Kim Kanyejeva nova pesem ne bo všeč

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Kanye na odru zajokal.
Oglej si celoten članek

Glasbenik Kanye West je v Las Vegasu v intimnem krogu predstavil svoj 10. album – Donda – ki ga je poimenoval po mami, ki je umrla leta 2007. Po njeni smrti je Kanye zapadel v globoko depresijo.

Prisotni na koncertu so med drugim slišali pesem Welcome to my Life, ki govori o težkih dveh letih in ločitvi od Kim Kardashian. Ta besedila, ki se nanaša na njun zakon, ne bo vesela, saj je Kanye njun dom v kraju Calabasas primerjal z zaporom. "Povejte atentatorjem, da sem pobegnil iz mesta Calabasas,“ se glasi besedilo iz pesmi.

"Gre za zelo globoko in žalostno pesem o Kanyeju, v kateri razmišlja o svojem zakonu s Kim. Govori o otrocih, omenja tudi, da mu je odvzela vse. Ko je pesem odpel, je za dve minuti utihnil in jokal. Bilo je mračno,“ je povedal vir, ki je bil na predstavitvi.

Kim in Kanye sta ločitveni postopek sprožila februarja, kot razlog za konec zakona pa sta navedla nepremostljive razlike. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.