Magazin > VIP
1379 ogledov

Kim Kanyejeva nova pesem ne bo všeč

kanye west, kim kardashian Profimedias
Kanye na odru zajokal.

Glasbenik Kanye West je v Las Vegasu v intimnem krogu predstavil svoj 10. album – Donda – ki ga je poimenoval po mami, ki je umrla leta 2007. Po njeni smrti je Kanye zapadel v globoko depresijo.

Prisotni na koncertu so med drugim slišali pesem Welcome to my Life, ki govori o težkih dveh letih in ločitvi od Kim Kardashian. Ta besedila, ki se nanaša na njun zakon, ne bo vesela, saj je Kanye njun dom v kraju Calabasas primerjal z zaporom. "Povejte atentatorjem, da sem pobegnil iz mesta Calabasas,“ se glasi besedilo iz pesmi.

"Gre za zelo globoko in žalostno pesem o Kanyeju, v kateri razmišlja o svojem zakonu s Kim. Govori o otrocih, omenja tudi, da mu je odvzela vse. Ko je pesem odpel, je za dve minuti utihnil in jokal. Bilo je mračno,“ je povedal vir, ki je bil na predstavitvi.

Kim in Kanye sta ločitveni postopek sprožila februarja, kot razlog za konec zakona pa sta navedla nepremostljive razlike. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.