Kim Kardashian s posnetkom zdravnikom pognala strah v kosti

Foto: Profimedia
Na tak način zvezdnica ogroža zdravje svojega otroka.
Oglej si celoten članek

Kim Kardashian se je pred nekaj dnevi razveselila svojega četrtega otroka, ki ga je rodila nadomestna mama. Sinčku sta z možem Kanyejem Westom dala ime Psalm.

Ko je Kim objavila fotografijo novega člana družine, pa je na spletu zavreščalo. Oglasili so se zdravniki, ki pravijo, da Kim ogroža otrokovo zdravje, saj za dojenčkove spalne razmere ni dobro poskrbljeno. V njegovi posteljici je namreč preveč stvari, poleg tega pa bi moral spati na trdi podlagi in ne podlogi, ki spominja na vzglavnik.
kim kardashian
"Prosim, prosim, plačaj predragega strokovnjaka za spanje, ki bo odstranil vse podloge, blazine in odeje, da na otroka ne bo več prežala „smrt v zibki“. Neuspešno sem poskušal rešiti že preveč dojenčkov, ki so umrli na ta način,“ je na Twitterju fotografijo pokomentiral moški, ki trdi, da je zdravnik na urgentnem oddelku.

Posnetek je zmotil tudi pediatra. "Rad bi, da starši vedo, da lahko verjetnost za "smrt v zibki“ zmanjšate, če otrok spi na hrbtu na trdi vzmetnici – brez dodatnih odej, vzglavnikov, blazin, mehkih podlog in plišastih igrač,“ je zapisal pod fotografijo.

Zaradi smrti v zibki v ZDA na leto umre 3500 otrok, v Veliki Britaniji pa malo manj kot 300.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 13:21 24. Maj 2019.

    99% smrti v zibki se zgodi zaradi cepljenja, vendar pediatri vsi po spisku to zanikajo

  • 12:41 24. Maj 2019.

    *ebeš zdravnike, ki po spletu spremljajo Kardasianke

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.