Magazin > VIP
17139 ogledov

Kim Kardashian s posnetkom zdravnikom pognala strah v kosti

Kim Kardashian
Na tak način zvezdnica ogroža zdravje svojega otroka.

Kim Kardashian se je pred nekaj dnevi razveselila svojega četrtega otroka, ki ga je rodila nadomestna mama. Sinčku sta z možem Kanyejem Westom dala ime Psalm.

Ko je Kim objavila fotografijo novega člana družine, pa je na spletu zavreščalo. Oglasili so se zdravniki, ki pravijo, da Kim ogroža otrokovo zdravje, saj za dojenčkove spalne razmere ni dobro poskrbljeno. V njegovi posteljici je namreč preveč stvari, poleg tega pa bi moral spati na trdi podlagi in ne podlogi, ki spominja na vzglavnik.

kim kardashian | Avtor:

"Prosim, prosim, plačaj predragega strokovnjaka za spanje, ki bo odstranil vse podloge, blazine in odeje, da na otroka ne bo več prežala „smrt v zibki“. Neuspešno sem poskušal rešiti že preveč dojenčkov, ki so umrli na ta način,“ je na Twitterju fotografijo pokomentiral moški, ki trdi, da je zdravnik na urgentnem oddelku.

Posnetek je zmotil tudi pediatra. "Rad bi, da starši vedo, da lahko verjetnost za "smrt v zibki“ zmanjšate, če otrok spi na hrbtu na trdi vzmetnici – brez dodatnih odej, vzglavnikov, blazin, mehkih podlog in plišastih igrač,“ je zapisal pod fotografijo.

Zaradi smrti v zibki v ZDA na leto umre 3500 otrok, v Veliki Britaniji pa malo manj kot 300.

 

Komentarjev 6
  • Rudman 13:21 24.maj 2019.

    99% smrti v zibki se zgodi zaradi cepljenja, vendar pediatri vsi po spisku to zanikajo

  • Avatar Krško1477
    Krško1477 12:41 24.maj 2019.

    *ebeš zdravnike, ki po spletu spremljajo Kardasianke