Kim Kardashian: Ta video bi ji lahko uničil posel

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Oboževalci opazijo prav vse ...
Oglej si celoten članek

Kim Kardashian West se z družino mudi v Armeniji, kjer bo krstila svoje tri mlajše otroke, sinova Sainta in Psalma ter hči Chicago. Na družabnem omrežju se je pohvalila z videom, ki so ga posneli pred cerkvijo, s katerim pa si ni naredila usluge. V prvem planu je tudi tokrat njena zadnjica, odeta v sivo obleko, pod katero se vidi obris spodnjic. 

"Ali nosi plenice?", "če ima po obleko SKIMS, to ni dobra reklama za znamko", "če nosi ta steznik, ki ga prodaja, ni dober", "Upam, da to pod obleko ni njen SKIMS", "Zakaj se vidijo robovi hlačk, če ima linijo brezšivnega spodnjega perila?", "Zdi se, da SKIMS ne opravlja svojega dela," so le nekateri izmed kritičnih komentarjev.

Kim je pred kratkim namreč ustanovila linijo spodnjega perila za oblikovanje postave SKIMS, ki ga na družbenih omrežjih oglašuje kot revolucionaren proizvod za oblikovanje ženske postave. Zaradi tega videa pa je kvaliteta njenega perila postavljena pod velik vprašaj, čeprav zvezdnica ni potrdila ali ovrgla predvidevanj, da pod obleko nosi lastno znamko spodnjega perila. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 18:35 9. Oktober 2019.

    bruh od babe

  • 12:21 9. Oktober 2019.

    Hja, v "njeni" liniji spodnjega perila pač ni tako velike številke kot jo rabi ona, ane?

  • 11:00 9. Oktober 2019.

    Planice ne hlačke.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.