Magazin > VIP
11425 ogledov

Kim Kardashian: Ta video bi ji lahko uničil posel

Kim Kardashian West Profimedia
Oboževalci opazijo prav vse ...

Kim Kardashian West se z družino mudi v Armeniji, kjer bo krstila svoje tri mlajše otroke, sinova Sainta in Psalma ter hči Chicago. Na družabnem omrežju se je pohvalila z videom, ki so ga posneli pred cerkvijo, s katerim pa si ni naredila usluge. V prvem planu je tudi tokrat njena zadnjica, odeta v sivo obleko, pod katero se vidi obris spodnjic. 

"Ali nosi plenice?", "če ima po obleko SKIMS, to ni dobra reklama za znamko", "če nosi ta steznik, ki ga prodaja, ni dober", "Upam, da to pod obleko ni njen SKIMS", "Zakaj se vidijo robovi hlačk, če ima linijo brezšivnega spodnjega perila?", "Zdi se, da SKIMS ne opravlja svojega dela," so le nekateri izmed kritičnih komentarjev.

Kim je pred kratkim namreč ustanovila linijo spodnjega perila za oblikovanje postave SKIMS, ki ga na družbenih omrežjih oglašuje kot revolucionaren proizvod za oblikovanje ženske postave. Zaradi tega videa pa je kvaliteta njenega perila postavljena pod velik vprašaj, čeprav zvezdnica ni potrdila ali ovrgla predvidevanj, da pod obleko nosi lastno znamko spodnjega perila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kim getting ready to have Saint, Chicago, and Psalm baptized in Armenia today!

A post shared by Kim Kardashian Snapchat 🍑 (@kimkardashiansnap) on

Komentarjev 6
  • perhan63 18:35 09.oktober 2019.

    bruh od babe

  • Snežinko 12:21 09.oktober 2019.

    Hja, v "njeni" liniji spodnjega perila pač ni tako velike številke kot jo rabi ona, ane?

  • NeAnonimni 11:00 09.oktober 2019.

    Planice ne hlačke.