Magazin > VIP
18137 ogledov

Emmyji: Kim Kardashian in Kendall Jenner osramočeni na odru

kim kardashian, kendall jenner Profimedia
Občinstvo se jima je smejalo.

Sinoči so podelili televizijske oskarje - emmyje. Najbolj se je smejalo ustvarjalcem serije Fleabag, ki so domov odnesli štiri kipce, med drugim za najboljšo režijo, komedijo in igralko v komediji. Serija Igra prestolov je dobila nagrado za najboljšo dramo, Peter Dinklage pa je bil nagrajen za najboljšo stransko vlogo.

Veliko prahu pa je dvignil nastop Kim Kardashian in njene sestre Kendall Jenner, zvezdi družinskega resničnostnega šova V koraku z družino Kardashian, ki sta podelili nagrado za najboljšo tekmovalno serijo. A njun nastop se ni odvil po načrtih … “Naša družina dobro ve, kako zanimiva je televizija, če govori o resničnih ljudeh, ki se ne pretvarjajo,” je povedala Kim, Kendall pa je dodala: “Ki povedo svojo zgodbo, in to brez filtra in scenarija.”

Občinstvu, ki očitno zelo skeptično gleda na resničnostne šove in pristnost nastopajočih, se je ta najava zdela smešna, česar niso skrivali. Še zlasti Kendall je bila po smehu videti zbegana, a sestri sta nastop profesionalno izpeljali.

Komentarjev 1
  • Avatar Magdirella
    Magdirella 00:32 24.september 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com