Kim Kardashian: Toliko bo zaslužila nadomestna mama

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Kim Kardashian in Kanye West si želita še enega otroka. Ker bi bila nosečnost za Kim lahko smrtno nevarna, sta se odločila za nadomestno mater.
Oglej si celoten članek

Kim Kardashian je imela med prvo nosečnostjo hujše težave. Zdravniki so namreč po porodu težko odstranili posteljico iz maternice. Temu stanju se reče placenta accreta, v najhujših primerih morajo odstraniti maternico. Kljub temu se je Kim odločila za drugo nosečnost, ki je potekala brez večjih zapletov. Ker pa si z možem Kanyejem Westom želita še tretjega otroka, sta se odločila za nadomestno mater, ki bo zelo dobro zaslužila.

Njeni agenciji sta morala še pred začetkom postopka plačati 68,850 dolarjev. Nato bosta morala deset mesecev nadomestni materi plačati po 4500 dolarjev. Če bi pod srcem nosila dvojčka, dobi še dodatnih 5000 dolarjev na otroka, če bi se zgodilo, da bi med porodom izgubila reprodukcijski organ, pa od slavnega para dobi še 4000 dolarjev.

Nadomestna mama se mora v zameno držati nekaterih pravil. Ne sme kaditi, piti alkohola in jemati drog. Poleg tega nekaj tednov pred oploditvijo ne sme imeti spolnih odnosov. Tega se mora sicer držati še najmanj tri tedne po medicinskem posegu. Izogibati se mora savnam in vročim kopelim, ne sme se dotikati mačjih stranišč, si barvati las, jesti surovih rib in spiti več kot eno kavo na dan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.