Kim laže javnosti?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Že dlje časa krožijo novice o tem, da se družina West-Kardashian ne bo povečala zaradi težav s plodnostjo, s katero naj bi se soočala Kim. Vendar pa naj bi bila resnica daleč od zdravstvenih težav...
Oglej si celoten članek

Vir blizu družine Kardashian je sporočil, da Kim namerno zavaja javnost z izgovori o neplodnosti. Razlog, zakaj bo mala North verjetno ostala edinka, namreč leži v dejstvu, da naj bi se Kim bala, da bi se po drugem porodu tako zredila, da se nebi bila sposobna soočiti s kritikami javnosti.

Z namenom zavajanja le-te, jo je v enem izmed delov resničnostnega šova Keeping Up With The Kardashians kamera pospremila celo na zdravniški pregled, kjer je pogovor nanesel tudi na možnost zamrznitev jajčec. Kim naj bi v eni izmed oddaj sestro Kourtney celo vprašala, če bi ta bila pripravljena postati nadomestna mati, vendar pa vir trdi, da se to nikoli ne bo zgodilo.

Kim naj bi si s takšnimi potezami na svojo stran zgolj želela pridobiti gledalce, ki bi z njo sočustvovali zaradi nezmožnosti zanositve.

Gre za neokusno manipulacijo z gledalci ali pa zgolj za nevoščljivost in željo po pozornosti vira blizu družine Kardashian, pa bo slej kot prej pokazal čas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:39 18. Marec 2015.

    ob taki izjavi (če je resnična) , si ta model ne zasluži imeti otrok, bruhhh od babe

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.