Magazin > VIP
56 ogledov

Kim laže javnosti?

kim kardashian Profimedias
Že dlje časa krožijo novice o tem, da se družina West-Kardashian ne bo povečala zaradi težav s plodnostjo, s katero naj bi se soočala Kim. Vendar pa naj bi bila resnica daleč od zdravstvenih težav...

Vir blizu družine Kardashian je sporočil, da Kim namerno zavaja javnost z izgovori o neplodnosti. Razlog, zakaj bo mala North verjetno ostala edinka, namreč leži v dejstvu, da naj bi se Kim bala, da bi se po drugem porodu tako zredila, da se nebi bila sposobna soočiti s kritikami javnosti.

Z namenom zavajanja le-te, jo je v enem izmed delov resničnostnega šova Keeping Up With The Kardashians kamera pospremila celo na zdravniški pregled, kjer je pogovor nanesel tudi na možnost zamrznitev jajčec. Kim naj bi v eni izmed oddaj sestro Kourtney celo vprašala, če bi ta bila pripravljena postati nadomestna mati, vendar pa vir trdi, da se to nikoli ne bo zgodilo.

Kim naj bi si s takšnimi potezami na svojo stran zgolj želela pridobiti gledalce, ki bi z njo sočustvovali zaradi nezmožnosti zanositve.

Gre za neokusno manipulacijo z gledalci ali pa zgolj za nevoščljivost in željo po pozornosti vira blizu družine Kardashian, pa bo slej kot prej pokazal čas.

Komentarjev 1
  • marabunta 08:39 18.marec 2015.

    ob taki izjavi (če je resnična) , si ta model ne zasluži imeti otrok, bruhhh od babe