Foto: Žurnal24
Če ste ljubitelj pekočega, si jih privoščite s čilijevo omako. (Foto: Shuttersto
Dim sum so kitajski žlikrofi, kuhani na pari. Oblikujete jih lahko po lastni želji, v obliki polmeseca ali pa si privoščite okrogle. Postrezite jih s sojino omako z ingverjem ali pa s čilijevo omako.
Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.