Kje je Denis Avdić?

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Denis Avdić se ne bo vrnil na radio, dokler …
Oglej si celoten članek

Danes zjutraj se je v eter vrnil Denis Avdić Show, a nova sezona se je začela brez Denisa, ki je z Jano Morelj, ki se je vrnila s porodniškega dopusta, „ugrabil program Radia 1“. Medtem ko sta ju v studiu čakala Anja Ramšak in Miha Deželak, ki presenečenja prav nič nista bila vesela, še zlasti nejevoljna je bila ob Denisovih besedah videti Anja, sta se iz neznane lokacije oglasila Avdić in Morelj in najavila igro Kje je Avdić.

radio 1

V studio Radia 1 se ne bo vrnil, dokler ju nekdo ne najde! Iskanja sta se najprej lotila Anja Ramšak in Miha Deželak, kasneje pa jima bodo pridružili Ivjana Banić, Robert Roškar, Tomaž Klepač, Iztok Gustinčič in ostali znani glasovi z Radia 1.

Pri iskanju lahko pomagajo tudi poslušalci. Denis bo ekipi in poslušalcem v eter dajal namige in napotke, kje se z Jano skrivata, a iskanje ne bo enostavno, sledijo namreč številni neverjetni preobrati in zapleti. "Tisti srečnež, ki bo prvi našel voditeljski par, bo imel to čast, da bo zelo na glas zatrobil s posebno zračno hupo!“ so sporočili z Radia 1.

xxx

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 01:37 27. Avgust 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • MK
    22:47 26. Avgust 2019.

    koliko moraš biti omejen, da to zjutraj poslušaš. folk a mate res IQ mlačne vode. Te njegove fore so že …

  • 21:08 26. Avgust 2019.

    To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje.Za delo sem 3 ure na dan prejel 27936 evrov prvega meseca.Začel …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.