Kje zasnubiti? Deset najboljših!

Foto: Žurnal24 Eifflov stolp, Pariz Foto: Žurnal24 Ena izmed osrednjih tarč napadov naj bi bil tudi Pariz. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Maj in junij sta verjetno meseca, ko se izreče največ poročnih zaobljub. A če hočete to narediti v slogu, se mora najprej "zgoditi" zaroka!
Oglej si celoten članek

"Zaročno akcijo" lahko izvedete v slaščičarni v sosednji ulici ali pa odpotujete nekam malo dlje. Kdo bo vprašal koga, pravzaprav ni važno! Bolj pomembno je, kje se bo zgodilo! Morda najbolj prepoznavna znamenitost na svetu je Eifflov stolp v romantičnem Parizu, mestu, kjer se srečujejo umetnost, burna zgodovine, izjemna arhitektura in kjer mrgoli ljubkih kavarnic, simpatičnih gostilnic, parkov, velikih in majhnih trgov ... Pariz je na seznamih najboljših in najlepših "mest za zaroko" skoraj vedno pri vrhu – popolno mesto za "najbolj romantično vprašanje". Če je bil Pariz dovolj dober za Toma Cruisa, ki je na vrhu Eifflovega stolpa padel na kolena in zaprosil Katie Holmes ...

 

Preberite še:

Stopite čudoviti pred oltar
Deset najprijaznejših dežel
Deset pustolovščin za moške

V fotogaleriji si poglejte deset krajev oziroma točk, kjer vam zaroka skoraj ne bi smela spodleteti. Če pa se slučajno zgodi najhujše, vam še vedno ostanejo spomini na potovanje in misel na to, da bo prihodnjič boljše. Vsi, ki načrtujete prestop med poročene, se torej najprej pripravite na zaroko! Popolnih krajev, kjer to lahko storite, pa je še nešteto.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.