Magazin
260 ogledov

Kje zasnubiti? Deset najboljših!

Eifflov stolp, Pariz
1/11
Žurnal24 main
Maj in junij sta verjetno meseca, ko se izreče največ poročnih zaobljub. A če hočete to narediti v slogu, se mora najprej "zgoditi" zaroka!

"Zaročno akcijo" lahko izvedete v slaščičarni v sosednji ulici ali pa odpotujete nekam malo dlje. Kdo bo vprašal koga, pravzaprav ni važno! Bolj pomembno je, kje se bo zgodilo! Morda najbolj prepoznavna znamenitost na svetu je Eifflov stolp v romantičnem Parizu, mestu, kjer se srečujejo umetnost, burna zgodovine, izjemna arhitektura in kjer mrgoli ljubkih kavarnic, simpatičnih gostilnic, parkov, velikih in majhnih trgov ... Pariz je na seznamih najboljših in najlepših "mest za zaroko" skoraj vedno pri vrhu – popolno mesto za "najbolj romantično vprašanje". Če je bil Pariz dovolj dober za Toma Cruisa, ki je na vrhu Eifflovega stolpa padel na kolena in zaprosil Katie Holmes ...

 

Preberite še:

Stopite čudoviti pred oltar
Deset najprijaznejših dežel
Deset pustolovščin za moške

V fotogaleriji si poglejte deset krajev oziroma točk, kjer vam zaroka skoraj ne bi smela spodleteti. Če pa se slučajno zgodi najhujše, vam še vedno ostanejo spomini na potovanje in misel na to, da bo prihodnjič boljše. Vsi, ki načrtujete prestop med poročene, se torej najprej pripravite na zaroko! Popolnih krajev, kjer to lahko storite, pa je še nešteto.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.