Klemen Bučan: Če bi bil v šovu, bi bil diva

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Pogovarjali smo se z voditeljem oddaje Survivor: Na robu preživetja s Klemnom Bučanom in ugotovili, da šova sam nikakor ne bi preživel.
Oglej si celoten članek

Če bi se znašel na samotnem otoku, katere tri stvari bi vzel s sabo?
Pico, internet in avto (smeh). Načeloma bi res vzel nekaj za pod zob, nekaj že skuhanega, računalnik in slušalke, da lahko poslušam malo glasbe. En dan bi se imel super, potem pa j*** ga, potem bi pa upal, da bi me kdo rešil.

Koga iz letošnjega Survivorja bi vzel s seboj, da bi ti pomagal preživeti na samotnem otoku?
Mirana Stanovnika! Ker je videti zelo močen, da me reši pred kakšnim krokodilom, če bi me napadel. Od tekmovalcev pa Klemna R. In potem bi bila Klemen Klemen in bi lahko rapala (smeh).

Kaj pa bi rapala? Keš p*** ne bi prišle prav na tem otoku?
Bi upala, da pridejo kakšne z jahto …

Kakšen tekmovalec Survivorja bi bil?
Katastrofa! Bil bi tečen, ker bi bil lačen. Jaz s pestjo riža ne morem preživeti, rad imam kaj sladkega in tega ne bi bilo. Poleg tega bi bil tečen, ker bi bil slan. Oni se vedno v tej vodi namakajo, kar bi meni šlo na živce, ker imaš neelastično kožo, ker pričeska ne bi bila lepa, ker bi imel umazane lase, obleke bi imel umazane … Katastrofa, higiena je zame zelo pomembna. Niti pod razno nisem za takšen preizkus.

Torej bi bil glavna diva med tekmovalci?
Ja! Jaz bi bil totalna diva.

Kako pa si recimo predstavljaš Mirelo iz Big Brotherja v tem šovu?
Še slabše kot jaz. Pri nama bi se spraševali, kdo bo prej pobegnil domov in pri nama ne bi bilo vprašanje dni ali tednov, ampak kar ur.

Kateri od videnih izzivov se ti je zdel najtežji?
Vsi so mi bili zanimivi, ti izzivi mi bili všeč, mislim, da mi ne bi predstavljali težav. Izzive bi preživel, se mi zdijo super. Problem je le v življenju na otoku in v teh okoliščinah.

Videla sem, da obožuješ babičino rižoto. Kako pa misliš, da bi ti bil všeč riž tam, v Survivorju?

Mislim, da bi prišel domov in babico prosil za dunaj'ca, ker bi imel riža že dovolj. Danes sem za kosilo imel riž! Ampak seveda ga ne jem vsak dan. Je pa res, da vsak dan gledam Survivor in poslušam samo še o rižu in se mi je 'zaluštal' (smeh).

Pa žuželke, pajki, komarji …
Komarji me imajo zelo radi. Naredil sem raziskavo in ugotovil, da imajo komarji radi ljudi, ki so rahlo pretežki, ki se veliko potijo in ljudi, ki imajo radi pivo ter krvno skupino 0. V vseh teh pogledih me imajo radi. Ne maram žužkov, res ne.

Imaš favorita?
Niti ne, ker sem videl, da je izločanje polno presenečenj. Nemogoče je določiti, kdo je tisti, ki bi lahko zmagal. Mogoče bi stavil na Klemna iz Škofje Loke – je zelo tih, močen in moj soimenjak je, ampak na koncu pa res ne veš, kdo bi lahko zmagal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.