Klemen Bunderla spet v bolnišnici

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Moral je na operacijo.
Oglej si celoten članek

Radijski in televizijski voditelj, Klemen Bunderla, je na Facebooku s svojimi prijatelji delil vest, da je moral na operacijo stopala. Zdravniki so mu v stopalo vstavili vijake, okrevanje bo trajalo dva meseca. "Tri dobre novice: preživel rekonstrukcijo stopala, med narkozo nisem dobil jošk, šraufe sem zlate naročil,“ je simpatični voditelj zapisal na družbenem omrežju.

Klemen je imel v zadnjih dveh letih s tem stopalom veliko smole. Junija 2017 je dan pred premiero muzikala Vesna, v katerem je igral, pristal v bolnišnici, ker mu je počila kost v stopalu, lani pa si je na isti nogi zlomil še palec. Tudi to se je zgodilo tik pred večjim dogodkom – finalom šova Nova zvezda Slovenije, ki ga je Klemen kljub temu odvodil.

Magazin Klemen Bunderla na urgenci, to pravijo zdravniki

Klemen v bolnišnici Cel hudič pred premiero Vesne

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.