Klemen Slakonja v šoku: Pogledal sem Mojco, pa ji je manjkalo pol glave

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Klemen Slakonja o trenutku, ko se je odločil korenito spremeniti svoje življenje.
Oglej si celoten članek

Klemen Slakonja je bil od leta 2010 član igralskega ansambla SNG Drama Ljubljana, oktobra lani pa je odjeknila vest, da je dal odpoved. Sedaj se bolj posveča glasbi in z Big bandom RTV navdušuje Slovenijo.

Magazin Slakonja se je odpovedal službi, o kateri naši igralci sanjajo!

Igralec, voditelj in pevec je stopil na zavoro in spremenil svoje življenje. Sedaj sledi svojim sanjam … “S tem, ko sem dal odpoved v Drami, sem naredil korak iz cone udobja. Raziskujem, kaj me v življenju še zanima. To je zagotovo glasba, ki sem ji v življenju dajal manj pozornosti kot igri, kar je logično. Dal sem si novo priložnost. Kot otrok sanjaš o marsičem, biti igralec, pevec so bile moje sanje, a pevskim nisem puščal, da bi se razvile,“ je povedal za revijo Obrazi, za katero je tudi razkril, zakaj se je odločil sebe in svoje želje postaviti na svoje mesto. "K sreči mi ni bilo treba priti do onkološkega inštituta. Sem pa nekega večera sinu bral pravljico in nenadoma so mi pred očmi začele izginjati črke. Pogledal sem Mojco (Fatur, Klemnovo partnerko), pa ji je manjkalo pol glave. Nekaj ni bilo v redu. K sreči je šlo samo za predmigrensko stanje, za tako imenovano migrensko avro. V tistem času sem delal na predstavi, do katere mi res ni bilo. Vsak dan mi je bilo mučno hoditi na vaje, in če vsak dan počneš nekaj proti sebi, se to prej ali slej odrazi. Zame je to bil opozorilni znak.”

Klemnu na novi poti želimo veliko uspeha.

Magazin Klemen Slakonja: Očitno nam tokrat res ni namenjeno
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.