Magazin > VIP
8306 ogledov

Slakonja se je odpovedal službi, o kateri naši igralci sanjajo!

Klemen Slakonja Mediaspeed
Igralec bo stopil na samostojno pot.

Klemen Slakonja, ki je bil član igralskega ansambla SNG Drama Ljubljana od leta 2010, zapušča službo, o kateri sanja večino domačih igralcev, piše Suzy. "Informacija, da Klemen Slakonja s 1. 11. 2018 ne bo več redno zaposlen v igralskem ansamblu SNG Drama Ljubljana drži. Še naprej pa bo igral v uprizoritvah: Hlapcih Ivana Cankarja v režiji Janeza Pipana, Ljudski demokratični cirkus Sakešvili Roka Vilčnika v režiji Luke Martina Škofa in v  Linhartovi komediji Županova Micka v režiji Luke Martina Škofa. Upamo, da bo Klemen Slakonja že kmalu lahko sodeloval pri kateri izmed prihodnjih uprizoritev ljubljanske Drame. Na novi karierni poti pa mu iskreno želimo veliko uspehov in ob tem upamo, da bo ljubljanska Drama vedno ostala njegov prvi gledališki dom," so za Žurnal24 povedali na ljubljanski Drami.

Klemen Slakonja Klemen slakonja Magazin Projekt s Klemnom Slakonjo propadel, neuspeh analizirajo

Klemen torej igralstva ne bo obesil na klin, se bo pa veliko bolj posvetil glasbi. Trenutno ga 5. novembra čaka veliki koncert v Cankarjevem domu z Big Bandom RTV Slovenija, ki je že razprodan, zato sledi tudi ponovitev, ki bo 5. januarja 2019. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice