Magazin > VIP
161 ogledov

Klemen Slakonja zbral neverjetno vsoto denarja

slakonja Facebook
Še pet dni! Klemen Slakonja je upal na 10 tisoč evrov, zbral pa je že ….

Klemen Slakonja je v začetku junija na slovenski platformi Adrifund začel z zbiranjem denarja za svoj novi video, v katerem bo glavno vlogo igral Donald Trump. Za kritje osnovnih stroškov produkcije novega spota je potreboval 10 tisoč evrov, pet dni pred zaključkom zbiralne akcije pa je zbral že več kot 24.500 evrov.

"Hvala vsem podpornikom in sponzorjem, ki ste in ki še boste podprli mojo Adrifund kampanjo! Hvala celotni izjemni ekipi, hvala vsem, ki ste video omogočili, hvala statistom, še posebej hvala vsem, ki ste se honorarju odpovedali, da spot sploh lahko pripeljemo do konca. Končni stroški spota so mnogo višji od predvidenih, tako da vsak vaš prispevek še vedno ogromno šteje. Na voljo je 27 VIP vstopnic za premiero spota 17.7. ob 20h v SitiTeatru in 245 za predpremiero spota na isti dan, na istem mestu ob 18h. Na voljo so le še do 7. julija, v okviru moje Adrifund kampanje! Upam, da se vidimo! In še enkrat -NAJLEPŠA HVALA!“



 
Komentarjev 3
  • izRODEk 00:47 03.julij 2016.

    Narcisoidnost je neke vrste psihična motnja in Slakonja je vidno bolan. Drugi problem, ki ga ima pa je njegova samo-podoba. Tole vse skupaj je na zrelostni stopnji osnovnošolca.PS: baje sem eden redkih, ki še ni pogledal njegovega spota ...prikaži več o Putinu, pa tudi drugih njegovih imitacij ne. Sem pa nekaj malega ujel, ko so v drugih medijih o njem poročali.Vse skupaj ni kaj dosti drugače kot povprečna raven slovenskih vicmaherjev, ki po šotorih zabavajo pijane množice.Je pa zavzet. Bolestno zavzet in vase zaverovan, to je treba priznati.

  • Miha Čenč Miha Čenč 20:26 02.julij 2016.

    Dunaj, ostaja Dunaj ,siromak ,pa ostaja siromak,ali Trump ostane Trump,..........!

  • francek 20:02 02.julij 2016.

    Bi bil že čas, da začne še kaj drugega delati ne pa, kot papagaj oponašat druge.