Kličko se je odzval na govorice o koncu zveze

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Sta razdrla zaroko?
Oglej si celoten članek

Že nekaj časa se šušlja, da je ljubezen med nekdanjim boksarjem Vladimirjem Kličkom in hollywoodsko zvezdnico Hayden Panettiere v krizi. Težave naj bi se začele že pred časom, ko je Hayden javno spregovorila o poporodni depresiji, kar Kličku menda ni bilo najbolj všeč. Nato so zlobni jeziki utihnili, ko pa je Hayden za svoj rojstni dan objavila fotografijo, na kateri ni bilo Vladimirja, so se govorice spet pojavile.

Zaročena že štiri leta

Vladimir je moral že leta 2014 razložiti, zakaj se s Hayden, s katero ima hčerko Kayo, še nista poročila. "Veste, otroci par povežejo bolj kot poroka. Ko bo čas, se bova poročila,“ je povedal Kličko, ki se je pretekli mesec odločil za „upokojitev“, kar pa ne pomeni, da se bosta s Hayden videvala pogosteje kot v preteklosti. "S Kayo sva bila na počitnicah. Hayden sedaj spet snema serijo in se posveča okoljevarstvenim projektom ter zaščiti živali. Oba sva veliko zdoma. Razdalja ustvarja bližino, vsaj tako se zdi pri nama,“ je izjavil Ukrajinec in tako opravil z namigovanji, da sta se z igralko razšla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.