Klovnska Rdeča Kapica in volk

Foto: Žurnal24 main Predstava traja 40 minut. (Foto: Boris Primožič, SiTi Teater)
Če boste ob 11. uri pohajkovali okoli SiTi Teatra, se lahko prav pred tamkajšnjim gledališkim odrom nasmejete predstavi za otroke - Rdeči Kapici.
Oglej si celoten članek

Predstava Rdeča Kapica je zasnovana kot zgodba dveh klovnov, ki ju otroci zasačijo v gledališču en teden prezgodaj. Sicer pripravita gledališki letak, kjer se otrokom opravičujeta in jih prosita naj pridejo naslednji teden, a žal prepozno: otroci so že tu! Predstava se mora začeti, in klovna (Marjan in Brane) se morata nekako znajti, pa čeprav pravljice o Rdeči kapici še ne znata čisto "na pamet".

Na razpolago imata staro knjigo pravljic, gledališko stojalo z oblekami, nekaj rekvizitov in svojo domišljijo. Po klovnskem uvodu se predstava presenetljivo zasuče muzikal, ko se Rdeča kapica in volk srečata v gozdu in se nadaljuje kot lutkovna predstava, ko Marjan med igranjem Rdeče kapice, ki zaspi v gozdu, tudi sam zaspi na odru ...

Cena vstopnice je 5 evrov.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.