Magazin > Film & Glasba & TV
35 ogledov

Klovnska Rdeča Kapica in volk

Predstava traja 40 minut. (Foto: Boris Primožič, SiTi Teater) Žurnal24 main
Če boste ob 11. uri pohajkovali okoli SiTi Teatra, se lahko prav pred tamkajšnjim gledališkim odrom nasmejete predstavi za otroke - Rdeči Kapici.

Predstava Rdeča Kapica je zasnovana kot zgodba dveh klovnov, ki ju otroci zasačijo v gledališču en teden prezgodaj. Sicer pripravita gledališki letak, kjer se otrokom opravičujeta in jih prosita naj pridejo naslednji teden, a žal prepozno: otroci so že tu! Predstava se mora začeti, in klovna (Marjan in Brane) se morata nekako znajti, pa čeprav pravljice o Rdeči kapici še ne znata čisto "na pamet".

Na razpolago imata staro knjigo pravljic, gledališko stojalo z oblekami, nekaj rekvizitov in svojo domišljijo. Po klovnskem uvodu se predstava presenetljivo zasuče muzikal, ko se Rdeča kapica in volk srečata v gozdu in se nadaljuje kot lutkovna predstava, ko Marjan med igranjem Rdeče kapice, ki zaspi v gozdu, tudi sam zaspi na odru ...

Cena vstopnice je 5 evrov.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.