Kmetija: Aneti zagodla produkcija POP TV, pravi, da so to storili namenoma

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Načrt je splaval po vodi.
Oglej si celoten članek

Veselje klana, ki ga sestavljajo Aneta, Tom, Ivan in Aljaž, je bilo veliko. Aneta je postala grešni kozel, Ivan pa bo moral z njo v dvoboj in se zanjo žrtvovati. A sreča je trajala le do naslednjega jutra. Manja je našla sporočilo produkcije, ki je tekmovalcema sporočila, da bosta morala streljati s fračami. Aneti je mrak padel na oči. Bila je tako jezna, da sprva niti vaditi ni hotela. "Ne bom niti poskusila. Boli me k****. Grem v ta veliko areno. Jaz sem se že predala," je povedala tekmovalka in dodala, da frače zaradi bolečin v komolcu niti napeti ne more. "Usedla se bom v areni, prisežem," je dejala, na koncu pa malo bolj optimistično pristavila: "Borila se bom za vas, ne za sebe. Sem se sprijaznila s tem, da igra ni naklonjena meni in da je zanalašč taka."

Ivan se je poskušal držati dogovora, a Aneti igra res ni bila pisana na kožo. Ker je trajalo predolgo, se je Ivan nehal pretvarjati in razbil vse lončke. Aneta je tako postala prva dvobojevalka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.