Magazin > VIP
74816 ogledov

Kmetija: Aneti zagodla produkcija POP TV, pravi, da so to storili namenoma

aneta andollini Voyo
Načrt je splaval po vodi.

Veselje klana, ki ga sestavljajo Aneta, Tom, Ivan in Aljaž, je bilo veliko. Aneta je postala grešni kozel, Ivan pa bo moral z njo v dvoboj in se zanjo žrtvovati. A sreča je trajala le do naslednjega jutra. Manja je našla sporočilo produkcije, ki je tekmovalcema sporočila, da bosta morala streljati s fračami. Aneti je mrak padel na oči. Bila je tako jezna, da sprva niti vaditi ni hotela. "Ne bom niti poskusila. Boli me k****. Grem v ta veliko areno. Jaz sem se že predala," je povedala tekmovalka in dodala, da frače zaradi bolečin v komolcu niti napeti ne more. "Usedla se bom v areni, prisežem," je dejala, na koncu pa malo bolj optimistično pristavila: "Borila se bom za vas, ne za sebe. Sem se sprijaznila s tem, da igra ni naklonjena meni in da je zanalašč taka."

Ivan se je poskušal držati dogovora, a Aneti igra res ni bila pisana na kožo. Ker je trajalo predolgo, se je Ivan nehal pretvarjati in razbil vse lončke. Aneta je tako postala prva dvobojevalka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.