Kmetija: Anna dobila poslovno priložnost v Londonu

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Po resničnostnem šovu Kmetija so se ji odprla številna vrata.
Oglej si celoten članek

Anna Paynich je zaradi resničnostnega šova Kmetija dobila odpoved v šoli, na kateri je učila, saj je odsotnost sporočila le po elektronski pošti. A očitno je dobro vedela, kaj dela, saj jo je po koncu snemanja šova, čakalo morje novih priložnosti. Ponudbe za službo so kar deževale, Anna je eno tudi sprejela, a bo z njo začela šele po novem letu, saj jo pred tem čaka še ena vznemirljiva priložnost.

Magazin Anna zaradi Kmetije ob službo

Anna se kmalu namreč odpravlja v London, kjer bo oblikovalcu Marjanu Krnjiču pomagala snovati novo kolekcijo. V štirinajstih dneh v britanski prestolnici bo tako ponovno lahko obudila svojo nekdanjo strast, saj je mnoga leta delala kot modna oblikovalka. Za Marjana je letošnje leto sicer ovito v žalost, saj je januarja v množičnem pretepu v Mariboru izgubil 25-letnega brata. Glede na to, da se Anna intenzivno ukvarja z energijami in tudi z žalovanjem, mu bo zagotovo na pomoč lahko poskočila tudi na tem področju. 

Magazin Annina izkušnja z onostranstvom: "Imela sem priložnost, da pridem nazaj"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:29 9. December 2018.

    Kot vem, tale madam v šoli NI učila. pač pa je bila SPREMLJEVALKA otroka s posebnimi potrebami.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.