Kmetija: Denis o zadnjih trenutkih s pokojno mamo

Foto: Voyo/ zurnal24.si
Foto: Voyo/ zurnal24.si
Denis je delil ganljivo zgodbo iz svojega zasebnega življenja.
Oglej si celoten članek

Čeprav resničnostni zvezdnik Denis Toplak velja za enega najbolj trdnih tekmovalcev, ki ga stvari ne spravijo zlahka iz tira, obstajajo situacije, od katerih se zlomi tudi on. Ena takih je, ko se spomni na svojo pokojno mamo, ki jo je izgubil pred nekaj leti, in njune zadnje skupne trenutke.

ANETA Aneta Andollini: Drugim očitala, da se "kljunčkajo", podlegla pa sama

"Najtežji del je bil, ko so me vprašali, kje bo mama umrla. Ali doma ali v domu. S tem ti povedo, da ji ostaneta dva ali trije meseci. In na koncu moraš za njo skrbeti in gledati, kako se iz tedna v teden ne more več pogovarjat in ostane kot roža. To je bil najhujši trenutek. In potem je prišel še trenutek, ko je več ni bilo. Sam še vedno misliš, da bi bilo fino, če bi še bila, čeprav veš, da je trpela," se je Denis v solzah izpovedal pred kamero resničnostnega šova Kmetija.

Magazin Luka iz Kmetije: Ob teh fotografijah boste ob sapo

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.