Kmetija: Ksenija priznala, kako dolgo že ni, ji verjamete?

Foto: Pop TV
Foto: Pop TV
Si mislite, da se strastem ni predajala že tako dolgo časa …
Oglej si celoten članek

Ksenija Kranjec je ena od tistih pogumnih Slovenk, ki so se užitkom brez sramu predale pred kamerami. Svetlolaska je to storila v šovu Big Brother. A če ste mislili, da je njeno seksualno življenje vredno zavidanja, ste se ušteli. Ksenija je svojim sotekmovalkam na Kmetiji razložila, da ni takšna, za kakršno jo imajo vsi: "Jaz sem bolj zaprtega tipa. Zame vsi govorijo, koliko hodim ven, pa da imam moške. Ne dobivam se z njimi, nimam tega življenja. Vsi me sprašujejo, kdaj sem nazadnje seksala. Pa jim povem, da pred enim letom, pa mi ne verjamejo. Če ne hodim ven, kako pa naj. A naj pobiram tipe na facebooku in jih domov vozim." Ji verjamete?

seks, spori ... Delali so šov: Teh resničnostnih povratnikov se veselimo!

Sicer pa Ksenijo bolj kot delo na kmetiji zanimajo moške mišice. "Kolikor sem jaz tukaj videla fante, imajo vsi take fitnes mišice. Nimajo naravnih mišic, takšnih delavskih, ampak imajo fitnes mišice," je komentirala, živahni debati pa se je pridružil tudi Joel. "Franko se mi zdi kot podepiliran Hasselhoff. Ksenija pa kot Pamela z manjšo dušo. Ni slaba duša, ampak ona ima res veliko dušo," je komential in dodal, da bo imel doma težave zaradi izjav: "Žena me bo ubila."

Si je pa Ksenija Frankove mišice že ogledala od blizu, ko je v vodi "reševala" svojega psička, Aneta je to hudomušno komentirala, češ, da ne ve, katerega ljubljenčka je reševala, tistega na dveh ali tistega na štirih nogah. 

Foto: Pop TV Ksenija Kranjec

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:58 26. September 2018.

    Google plača 35000 $ na mesec, moja zadnja plača je bila 35284 $ za delo 4 ure na dan na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.